Favorites: Isabel Marant X H&M

                                                                          Isabel Marant X H&M                                      ...

                                                                          Isabel Marant X H&M                                                                                                     

De afgelopen dagen zijn er steeds meer beelden uitgelekt van de collectie die Isabel Marant voor H&M heeft ontworpen. Nu heb ik gelezen dat de kopie van het wel bekende jasje 299 euro gaat kosten, Dit is naar mijn mening iets te duur. Voor dit geld koop je ook een jasje van de Etoile lijn van Isabel Marant (zoals ik deed een aantal jaar geleden alweer). Wel ben ik heel heel nieuwsgierig naar de prijzen van de fringelaarsjes (ik blijf hier een zwak voor houden) de leren broek, het lange vest en de leuke sjaal! Mijn favorieten van de uitgelekte beelden zie je hier boven. Welke items zijn bij jou favoriet?

Above you can find my favorites from the Isabel Marant X H&M collection. I Am really curious what your favorites are?

Enjoy your day and don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:).

Love Miranda  

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram